“Нова Пошта” змінює тарифи на доставку

На офіційному порталі “Нова Пошта” з’явилась інформація про зміну тарифів на доставку різних видів посилок з 1 січня 2022 року. Наприклад, вартість доставки конверту коштуватиме 40 гривень.

Деталі

Доставка у поштомати до квітня 2022 року коштуватиме як і раніше 35 гривень. Після цього терміну, вартість зросте до 45 гривень.  Ціна не буде залежати від ваги та напрямку відправлення. Якщо покупці захочуть повернути доставку з невідповідним товаром, вартість складе 15 гривень до 30 кг.

З 2022 року також з’являться тарифні зони. Ціна буде залежати від зони доставки: по місту чи передмісті, між містами країни та з/у село або у селище міського типу. До зони міста та його передмістя введеться також три тарифи:

  • вартість посилок до 2 кг становитиме 40 грн;
  • вартість посилок до 30 кг становитиме 80 грн;

Вартість кур’єра також зміниться. Тепер ціна не буде залежати від ваги. Для посилки до 30 кг буде стала ціна та +30 грн за послуги кур’єра. Доставлення кожної посилки в експрес-накладній з декількома місцями тарифікуватиметься за окремим тарифом: посилка з максимальною вагою — за базовим тарифом, решта — за зниженим.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.