П’ять налаштувань смартфона, які краще не міняти

Розділ налаштувань в iPhone досить багато. Завдяки цьому, ми можемо налаштувати смартфон під свої особисті потреби. Проте є такі функції, які навпаки краще не чіпати.

Деталі

Експерти зазначили, якщо ви зміните певні налаштування, звичайно, вас смартфон не перетвориться на цеглину. Проте наслідки такого втручання ви будете помічати де досить довго.

1. Налаштування передачі мережі. Взагалі не рекомендується чіпати будь-які налаштування, які пов’язані з передачею даних. Залиште цю проблему спеціалістам. Але якщо ви вже «наклацали», то пам’ятайте, що завжди можна скинути все до заводських налаштувань.

2. Автояскравість. Дозвольте вашому смартфону самостійно справлятись з дарим налаштуванням. Він краще знає коли потрібно підвищувати яскравість, а коли ні. В цьому йому допомагають датчики. Крім того, якщо довго користуватись смартфоном при високій яскравості, це призведе до зниження його продуктивності та погіршенню стару батареї.

3. Дата і час. На перший погляд зовсім не шкідливе налаштування. Проте, якщо зайвий раз ним гратись, ви можете мати проблеми з підключенням до веб-сайтів. І ви зовсім не здогадаєтесь, що це через ваші маніпуляції з датою та часом. Є

4. “Надіслати як SMS”.

Краще не чіпати ці налаштування. Ви вимкнете можливість відправляти SMS-повідомлення користувачам iMessage, якщо сервіс з якихось причин недоступний.

5. Змінювати номер телефону в меню “Мій номер” не чіпайте цей пункт, якщо всі дані в ньому вірні. Втручання може призвести до проблеми з активацією iMessage.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.