З’явився перший в історії смартфон, який набрав понад 1 мільйон балів у AnTuTu

Здається, це найвищий бал, який колись досягали смартфони у програмі для тестування продуктивності пристроїв. Відомий інсайдер Digital Chat Station поділився скріншотом, на якому показано вражаючий результат – 1025215 балів. Відомо, що такого зміг досягти смартфон Realme, що проходить під номером RMX3300. Про це пише GizmoChina.

Як каже сам інсайдер, RMX3300 є ще не анонсованим Realme GT 2 Pro з процесором Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 під «капотом». Цікаво, що, судячи з даних джерела, новинка стала першим смартфоном, який подолав позначку 1 мільйон балів.

Результат GT 2 Pro показує високу продуктивність флагманського чіпа Qualcomm. Очікується, що потужний процесор дебютує у смартфонах Xiaomi 12 та Moto Edge X. Їх результати в AnTuTu ще не з’явилися в мережі, але, ймовірно, це станеться вже скоро, оскільки новинки мають представити у Китаї вже наступного місяця.

Згідно з попередніми витоками, Snapdragon 8 Gen 1 буде побудований за 4-нанометровим техпроцесом. У нього буде основне ядро ​​AMR Cortex-X2 з тактовою частотою 3,0 ГГц, три продуктивні ядра на базі Cortex-A710 з тактовою частотою 2,5 ГГц і чотири ефективні ядра Cortex-A510 з тактовою частотою 1,79 ГГц.

Що стосується Realme GT 2 Pro, від нього чекають 6,51-дюймовий AMOLED-екран, основну камеру з головним датчиком на 50 Мп, фронталку на 32 Мп та великий акумулятор із швидкою зарядкою на 125 Вт. Анонс відбудеться у Китаї у першій половині 2022 року.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.