“Київстар” змінить великий перелік своїх тарифів

Всього через 10 днів популярний мобільний оператор “Київстар” змінить перелік своїх тарифів. Абоненти завжди зможуть підібрати інший тарифний план, якщо їм не підійдуть умови.

Деталі

Зміни заплановані на 2 грудня. Зміни торкнуться тарифів “Київстар Комфорт”, “Спілкування без кордонів 2019” з опцією Без Мегабайт, “Максимальний Безлім 2019”, “Спілкування без кордонів 2019”, “Відео без кордонів 2019”, “Онлайн без кордонів”, “Розваги без кордонів 2019”, “Дайте ще” та “Безлім Відео”.

Після нововведень абоненти отримають вдвічі більше інтернету та хвилин на розмови на номери інших мобільних операторів. Наприклад, абоненти пакету “Спілкування без кордонів 2019” матимуть 100 хвилин на спілкування, та 15 000 МБ. Абоненти зможуть обрати дві суперсили, наприклад, обрати додаткові 100 хвилин та 5 000 МБ мобільного інтернету.

Всі абоненти, тарифи яких зміняться, отримають за 7 днів повідомлення про зміну тарифів. Якщо абонентам не сподобаються, вони зможуть обрати інший тариф. Пресслужба повідомила про існування тарифів “Дзвінки для батьків” за 75 грн та “Інтернет для батьків” за 100 грн. Останні тарифи створені для людей літнього віку та осіб з інвалідністю.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.