Xiaomi оновить до MIUI 13 майже 120 мобільних пристроїв

MIUI, мабуть, найвідоміший програмний продукт Xiaomi. За ці роки прошивка набула мільйонів шанувальників по всьому світу. І в цьому заслуга самої Xiaomi, адже вона регулярно оновлює свій фірмовий інтерфейс користувача, покращуючи його і додаючи нові функції. Нещодавно вона випустила MIUI 12.5 Enhanced Edition, а тепер готує до виходу MIUI 13. Анонс MIUI 13, як пообіцяв глава Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun), відбудеться до кінця 2021 року. І якщо з термінами запуску MIUI 13 ми розібралися, то питання, які саме моделі смартфонів Xiaomi та її дочірніх брендів Redmi і POCO можуть розраховувати на оновлення, поки залишається відкритим.

Офіційний список сумісних з MIUI 13 пристроїв стане відомий, швидше за все, лише після офіційного анонсу нового покоління програмної платформи Xiaomi. Але в Мережі вже з’явився попередній список моделей, які матимуть оновлення. Нещодавно стало відомо, що насамперед Xiaomi випустить MIUI 13 для семи флагманських смартфонів. А загалом компанія планує оновити 118 моделей, серед яких не лише топові смартфони, а й недорогі пристрої, як самої Xiaomi, так і суббрендів POCO та Redmi, а також планшети.

Слід зазначити, що це неофіційний перелік. Він створений експертами порталу Xiaomiui на основі політики оновлень Xiaomi. Цікаво, що до переліку потрапили навіть моделі, випущені у 2019 році, такі як Xiaomi Mi 9, Redmi K20 та Redmi Note 8.

Прем’єра MIUI очікується 16 грудня. Нова версія прошивки дебютує в один день із новим флагманським смартфоном Xiaomi 12.

До речі, якщо ви думаєте, що MIUI 13 буде заснована виключно на новітній мобільній операційній системі Android 12, ви помиляєтеся. Для деяких моделей MIUI 13 буде випущена на базі торішньої Android 11. Але незалежно від версії Android нове покоління MIUI зможе запропонувати оновлений графічний інтерфейс з новими піктограмами програм та віджетами, зміненим домашнім екраном та центром управління, а також численними новими функціями.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.