Xiaomi представить компактний смартфон з покращеною камерою

Перед презентацією смартфонів Xiaomi одинадцятої серії, в мережі неодноразово з’являлася інформація про те, що за Apple компанія готує до виходу компактний смартфон.

У цьому є сенс, адже гаджетів на Android у цьому форм-факторі практично немає на ринку і виробник, який першим зважиться на випуск подібного пристрою, може залучити велику кількість нових користувачів.

Учора на китайському форумі Weibo з’явилася інформація, що в період з грудня 2021 по травень 2022 року Xiaomi представить відразу 12 нових смартфонів для ринків різних країн, одним з яких стане компактний флагман Xiaomi 12 Mini.

Але про нього пізніше, а почати цю статтю я хотів би з іншої, не менш цікавої інформації. Представництво компанії Leica ще в травні оголосило про те, що шукає новий бренд для співпраці, і як ви вже здогадалися, ним став Xiaomi. Фактично це означає серйозне покращення камер та оптики у майбутніх смартфонах.

На даний момент укладено угоду на співпрацю у виробництві смартфонів серії Xiaomi 12 із можливістю продовження договору.
Крім цього очікується, що флагманський Xiaomi 12 Ultra отримає три 50 МП камери, одна з яких матиме 1/1.5 дюймовий сенсор з п’ятикратним оптичним зумом, а за налаштування відповідатимуть фахівці компанії Leica.

Щодо Xiaomi 12 Mini, то його «компактність» року три тому багато хто б зовсім не помітив, адже діагональ його екрану дорівнюватиме приблизно 6.3 дюйма. Однак у порівнянні з іншими смартфонами серії, дисплеї яких переростуть 6.8 дюйми, він справді здаватиметься мініатюрним.

У плані дизайну «мініатюрний флагман» із величезною часткою ймовірності нагадуватиме Xiaomi CIVI.
За характеристиками він, так само як і iPhone 13 Mini, не поступатиметься у продуктивності старшим моделям, тому що в ньому буде встановлений Snapdragon 800-ї серії (Snapdragon 860/870). А ось відмінності у дисплеях будуть суттєвими.

Так як акумулятор великого об’єму в компактний і тонкий корпус не поміститься, а автономність смартфона є однією з важливих характеристик, Xiaomi доведеться знизити роздільну здатність до Full HD +, позбавивши Xiaomi 12 Mini дисплея з 2К.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.