Приватбанк звільняє людей: Приват24 під загрозую

Банк проведе ліквідацію кількох IT-підрозділів. Державний банк ПриватБанк проведе ліквідацію кількох ІТ-підрозділів, співробітники яких можуть потрапити під скорочення. Зазначимо, що саме ці співробітники відповідають за роботу додатку Приват24. Таке рішення було ухвалено Наглядовою радою 28 жовтня 2021 року.

У ПриватБанку наголосили, що звільняти програмістів навіть за ліквідації низки IT-департаментів не будуть. Водночас посади директора з інформаційних технологій у банку вже не буде. Під скорочення на папері також потраплять 770 співробітників, але без роботи вони не залишаться. Після масштабної реорганізації для них буде створено нові посади.

При цьому в ПриватБанку додають, що до кінця 2021 року жодних змін не планується, а в 2022 році кількість IT-департаментів тільки розшириться, а кількість штатних програмістів збільшуватиметься в найближчі кілька років. Подібні зміни у банку пояснюють запровадження більш сучасної системи управління.

“ПриватБанк зараз надає цифрові послуги більш ніж 20 мільйонам клієнтів і бажає надалі покращувати свій сервіс та впроваджувати нові технології”, – зазначають у банку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.