Новий оператор хоче знищити Київстар, Vodafone та lifecell найдешевшими тарифами

Від 24 гривень з дзвінками та мобільними інтернетом. Lycamobile обійшов компанії “Великої трійці” Київстар, Vodafone та lifecell за ціною тарифів. Новий мобільний оператор є віртуальним і представлений у 23 країнах, тому має пільгові умови для дзвінків на свої номери по світу і встановлює нижчі ціни на пакети послуг з мобільним інтернетом.

Lycamobile представила топ-3 тарифи з лінійки “Все в одному”, які відрізняються наповненням, через що отримали назви XS, S та М. Ціни стартують від 24, 40 та 64 гривень відповідно, причому послуги нараховуються на повний місяць 30 днів, а не на 4 тижні, як належить у інших великих операторів.

Пакет “Все в одному XS” включає 4 ГБ мобільного інтернету, “S” 8 ГБ та M – 12 ГБ. Усі тарифи гарантують безліміт усередині мережі по Україні та країні, де представлена ​​компанія. Оскільки клієнти часто дзвонять на інші номери, Lycamobile надає 200 хв, 650 хв та 800 хв на інших операторів відповідно.

LycaMobile дешеві тарифи на мобільний

Ми порівняли ціни на подібні великих українських операторів, підбираючи приблизно за кількістю наданих ГБ та хвилин.

Так, Київстар пропонує бюджетний тариф на 5 ГБ мобільного інтернету “Інтернет для батьків” за 100 грн на 4 тижні та запровадив пакет послуг у нову лінійку “Твій Вибір” на 15 ГБ за 175 грн.

Київстар дешеві тарифи на мобільний

Vodafone Joice з 6 ГБ мобільного інтернету обходиться абонентам 120 грн на місяць, хоча є SuperNet Start, який включає 7+3 ГБ інтернету за 125 грн. Найвигіднішим можна вважати пакет за 100 грн. абонплати, який включать аж 20 ГБ.

Vodafone дешеві тарифи на мобільний


lifecell також може похопити наповненими корисними послугами тарифами, наприклад “Шкільний Лайф” дає 7 ГБ мобільного інтернету всього за 75 грн абонплати, а 20 ГБ можна отримати в тарифі “Смарт Лайф” лише від 100 грн на місяць.

дешеві тарифи на мобільний lifecell


Важливо відзначити, що “Велика трійка” виграє у нового оператора наповненням тарифів додатковими послугами, наприклад, можливістю дивитися телеканали, відсутністю тарифікації на соцмережі, месенджери та іншими “бонусами”.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.