Офіційно представлена Windows 11 SE для слабких комп’ютерів та ноутбуків

Ось нарешті й сталося те, про що останніми місяцями ходило так багато чуток. Так, зокрема, американська корпорація Microsoft виконала давню мрію безлічі людей, випустивши спрощену версію операційної системи Windows 11. Нова платформа представляє собою урізану версію цієї платформи, здатна яка запропонувати всім користувачам просто приголомшливий за сукупністю якостей користувальницький досвід. Розробники позбавили її магазину додатків Microsoft Store і безлічі різних інших елементів, і це позитивно позначилося на її простоті та зручності використання. Крім того, нова платформа позбавлена ​​деяких інших функцій, які потрібні лише вкрай вимогливим користувачам, але більшості вони не потрібні і ніколи не знадобляться.

Нова операційна система в особі Windows 11 SE призначена для слабких комп’ютерів і ноутбуків, тобто її системні вимоги відчутно нижчі, ніж у звичайної платформи. Але при цьому вона може запускати будь-які універсальні програми на базі бібліотек UWP і PWA, а також, крім іншого, вона може забезпечувати запуск традиційних програм і ігор на базі Win32. На практиці це означає, що абсолютно всі існуючі програми та ігри зможуть на ній запускатися, тому щодо цього можна навіть і не турбуватися. Це, без жодних сумнівів, не можна вважати нічим іншим, окрім як величезним плюсом, який безумовно точно приємно порадує буквально кожну людину.

Нова операційна система в особі Windows 11 SE є абсолютно безкоштовною, тобто платити за неї нічого не доведеться. Тим не менш, в даний час є інформація про те, що дана платформа спочатку буде встановлюватися лише на ноутбуки від різних вендорів, тобто таких компаній, як Dell, HP, Acer, Asus та інших, які займаються випуском недорогих моделей персональних комп’ютерів портативного та стаціонарного типів. Нова ОС пропонує користувачам також цілу безліч різних інших переваг, і це вкрай позитивно відбивається на привабливості всієї цієї пропозиції в цілому. Вона ніяк не обмежує основні базові можливості електронного пристрою, а за рахунок простоти багато хто точно вважатиме її кращою та зручнішою версією Windows 11.

Компанія Microsoft видалила з нової «вінди» потенційно марні функції та можливості, а також бібліотеки та файли, за рахунок чого новітня платформа займає приблизно на 30% менше місця на накопичувачі, а також працює швидше за інших рівних. На ноутбуки та комп’ютери, технічне оснащення яких не дозволяє встановити на них Windows 11, зможуть без проблем, складнощів та обмежень працювати на базі версії SE. Нова платформа являє собою прямого конкурента для macOS і Chrome OS, здатна похвалитися максимальною простотою, стильним інтерфейсом і повним набором різних функцій і можливостей.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.