Коли та як часто потрібно перезавантажувати смартфон

Кожен власник помічав, як сповільнюється робота його пристрою. Але мало хто знає, що вирішити цю проблему можна за допомогою звичайного перезавантаження смартфону.

Деталі

Проблема в тому, що мобільні пристрої більшість часу перебувають в режимі очікування та рідко перезавантажуються. Експерти зазначили, що потрібно це робити хоча б один раз на тиждень. Звичайне перезавантаження допоможе вам:

  • зробити роботу смартфона більш плавною;
  • очистить пам’ять;
  • продовжить термін дії акумулятора;
  • допоможе запобігти збоям у роботі пристрою;

Досить часто встановлені на смартфоні аплети починають конфліктувати. Через це навантаження на пристрій зростає. Окремо програми нешкідливі та корисні. Але працювати разом вони можуть далеко не завжди. Через конфлікт додатків робота смартфона може сповільнитись. В результаті він почне “гальмувати”. У цьому випадку рекомендується провести ревізію з метою видалення конфліктуючих аплетів.

Слід зазначити, що на смартфонах встановлено безліч аплетів, що використовуються у щоденному режимі. Найчастіше запущені програми повністю не закриваються. Вони переходять у стан глибокого сну. Це дозволяє програмам швидко відновлювати роботу при повторному запуску.

Всі відкриті програми використовують для роботи пам’ять пристрою та заряд акумулятора. В результаті він починає швидко розряджатися без вагомих причин. Перезавантаження дозволяє припинити роботу програм, що перебувають у стані глибокого сну, звільнити пам’ять та припинити розряд батареї.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.