Київстар анонсував нові тарифні плани із супер можливостями

Мобільний оператор “Київстар” 3 листопада запустить нові тарифні плани із “суперсилами”. Вони торкнуться всіх абонентів, які обслуговуються на основі договору: контрактних та бізнес-клієнтів. А ось відмінністю цих тарифів стануть так звані “суперсили” – додаткові сервіси, які можна вибирати на свій розсуд.

При цьому деталі нових тарифних планів поки що не розголошуються, проте вже відомо, що застарілими буде визнано цілу низку тарифів. Це такі тарифні плани для бізнес-клієнтів, як Простий, Smart, Smart+, Smart Max, Smart Max+, Smart Business, Smart Premium та Smart Business+.

До того ж, контрактні абоненти не зможуть підключити такі тарифи, як Smart, Smart+, Smart Max, Smart Business, Smart Premium, Smart Business+ та Київстар 4G Business. Самі тарифи поки що будуть дієвими, і ними можна буде користуватися на старих умовах, проте контрактні абоненти більше не зможуть підключити домашній інтернет по них без додаткових оплат. Таким чином, для контрактних абонентів зі старими тарифними планами продовжуватимуть діяти такі акції, як “Все просто 10 місяців”.

А ось для абонентів із новими тарифними планами ця послуга не діятиме.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.