Apple випустила iPhone SE 3 без чубчика і з Touch ID

Ще далекого 2015 року компанія Apple випустила на ринок смартфон iPhone SE, запропонувавши всім і кожному стати його власниками. Новинка стала якимось бюджетним «айфоном», отримавши дуже високу продуктивність та низку інших переваг, включаючи скромний цінник та компактні розміри, за рахунок яких користуватися цим телефоном виявилося дуже зручно однією рукою. Тим не менш, час не стоїть на місці і тепер цей мобільний пристрій вважається застарілим. Йому на зміну прийшов iPhone SE 2-го покоління, який отримав корпус iPhone 8 та сучасне технічне оснащення. Однак і цей телефон вже вважається дуже застарілим, тому незабаром виявиться анонсований і запущений у продаж iPhone SE 3.

Нехай поки що новинку офіційно ще й не представили громадськості, але від багатьох надійних джерел вже відомо про все те, чим цей телефон порадує покупців. А сьогодні, 27 жовтня 2021 року, у мережу виклали фотографію із демонстрацією зовнішнього вигляду майбутньої новинки. Як виявилося, телефон оснащений IPS-матрицею без “чубчика” зверху, тоді як для біометричної ідентифікації в праву кнопку вбудований сканер відбитків пальців Touch ID. Мобільний пристрій має дизайн iPhone XR, володіючи при цьому найновішим процесором Apple A15 Bionic та модемом з підтримкою мереж 5G. Смартфон оснащений 64 ГБ вбудованої пам’яті в базовій модифікації і спрощеною камерою від iPhone 12, яка має один об’єктив.

Даних про інше технічне оснащення цього смартфона немає, але у нього точно не буде 3,5 мм роз’єму для підключення навушників. З повною впевненістю можна сказати, що телефон отримає підтримку стандартів зв’язку Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.1, а також сумісність із технологією швидкого заряджання PD, але блок живлення точно не увійде в комплект поставки, тому купувати його всім доведеться окремо. Новий телефон вийде на ринок у першій половині 2022 року, коли попит на iPhone 13 та iPhone 13 Pro вже відчутно скоротиться. За задумом Apple, новинка стане новим «бюджетним» айфоном, який виявиться можливо придбати за $399. Це дуже скромна сума грошей за сучасними мірками.

Прямо «з коробки» на iPhone SE 3 виявиться встановлена ​​операційна система iOS 15, а ще, крім цього, користувачі можуть розраховувати на цілу купу різних інших переваг і поліпшень, якими даний апарат всіх точно приємно порадує. Кожен, хто його собі купить, гарантовано залишиться ним задоволений, тому що за сукупністю всіх якостей та особливостей йому просто елементарно навіть близько немає рівних, особливо з урахуванням такого цінника. Однак потрібно розуміти, що iPhone XR мав далеко не найкомпактніші розміри через більший 6,1-дюймовий екран, тому і новинка буде далеко не найменшою, а значить користуватися нею однією рукою виявиться неможливо або дуже складно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.