Що ще можна засунути в гніздо для навушників?

Які цікаві та корисні гаджети можна підключити до телефону через роз’єм для навушників? Що, окрім навушників, можна підключити до телефону через роз’єм 3,5 мм?

  1. Водонепроникний датчик температури. Чудовий компактний пристрій, який працює від роз’єму 3,5 мм. За допомогою нього ви зможете вимірювати температуру повітря або води. Гаджет працює через мобільний застосунок, в якому ви отримуєте всі дані.
  2. Колонки. Це не секрет, що до мобільного телефону через роз’єм 3,5 мм можна також підключити звичайні колонки. Але будьте пильними: якщо ваші колонки не мають підсилювача, то вони будуть працювати від акумулятора вашого смартфону. Це призведе до швидкого зниження батареї.
  3. Розгалужувач – це деталь, яка допоможе збільшити кількість входів 3,5 мм. Найбільш поширеними є моделі з двома роз’ємами. Це є гарним рішенням, щоб слухати музику або переглядати фільм з друзями, нікому не заважаючи.
  4. FM-модулятор допоможе вам приєднати смартфон до автомобільного програвача без Bluetooth це зробити не виходить.
  5. Селфі-палка. Чудове рішення з роз’ємом для навушників, аби не виникало жодних труднощів з підключенням по Bluetooth.
  6. Товщиномір фарби для авто. Портативний пристрій, який допоможе вам виміряти товщину лакофарбових покриттів. Пристрій легко підключається до смартфону та є досить компактним для носки в кишені. Для використання потрібно завантажити певний додаток та провести калібрування.
  7. Додатковий мікрофон. Якщо вас не влаштовує мікрофон вашого смартфону, то на допомогу прийде додатковий, який потрібно вставити в роз’єм 3,5 мм. Існують компактні мікрофони, так звані караоке-варіанти.
  8. ІЧ-передавач. Програма замінює ІЧ-порт та дозволяє дистанційно керувати пристроями розумного будинку: чайником, вимикачами, освітленням і т.д. Для їх роботи знадобиться як сам передавач, так і додаток, який надає компанія-розробник конкретної розумної техніки.
  9. Антена для радіо. Чудове рішення, при якому радіо можна слухати без допомоги навушників. Варто лише придбати компактну антену для радіо під роз’єм 3,5 мм.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.