Секрети MIUI: режим для створення найкращих фотографій на Xiaomi

Сучасні смартфони досягли такого рівня продуктивності, що навіть пристрої середнього рівня можуть впоратися з будь-якими вимогливими завданнями. Вимірюватися гігабайтами, пікселя теж немає жодного сенсу, тому основна битва проходить за рівнем зйомки фото та відео. Кожен окремий виробник намагається додати у прошивку свого смартфона унікальні програмні фішки, які зроблять фотографії та відео ще якіснішими. Однією з таких фішок є можливість зйомки довгою витримкою. Розробник назвав її “Неонові стежки”. Щоб увімкнути цей режим у MIUI, потрібно зайти в налаштування камери, відкрити розділ “Довга витримка” та активувати “Неонові стежки”.

Також у налаштуваннях є можливість додавання ефекту діорами. Якщо вам потрібно виділити об’єкт на передньому плані та крити все зайве, зробити заднє тло не просто розмитим, а забілити його. У “Камері” вибираємо режим зйомки та натиснувши на три рядки з налаштуваннями активуємо “Ефект діорами”.

 

Багато користувачів люблять фотографувати місяць або зоряне небо. Камери сучасних смартфонів дозволяють зробити не просто темне небо та світлу пляму з місяцем, а дозволять сфотографувати навіть кратери на поверхні супутника землі. Xiaomi також навчила свої смартфони цій фішці. Як її увімкнути? Заходимо в налаштування камери, відкриваємо розділ «Ще» та активуємо режим «Супермісячний».

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.