Розпакування майбутнього Xiaomi Redmi Note 11 з’явилося в інтернеті

До презентації смартфонів лінійки Redmi Note 11 залишаються лічені дні. Компанія Xiaomi щосили підігріває інтерес публіки до новинки, публікуючи нові тизери кожен день, які розкривають деякі технічні характеристики і особливості новинок. Проте один з блогерів вирішив порушити ембарго і опублікував відео з розпакуванням смартфона.

Чотирихвилинного ролик з першої розпакуванням Redmi Note 11 був викладений на YouTube-каналі Agrawalji Technical. Автор у всіх деталях показав смартфон і його комплектацію, а також поділився технічними характеристиками даного екземпляра.

За словами блогера, Redmi Note 11 оснащений 6,67-дюймовим iPS-екраном з частотою оновлення 120 Гц. У верхній частині лицьової панелі вбудована фронтальна камера на 16 МП. Сканер відбитка пальця інтегрований в кнопку харчування і розташований на правому торці смартфона. Основна камера оснащена чотирма сенсорами: головний датчик на 50 МП, який доповнений 8-мегапіксельним «шірік», два інших сенсора по 2 МП.

За обчислювальні можливості в цьому пристрої відповідає однокристальна система MediaTek Dimensity 810, яка працює в парі з 6 ГБ оперативної і 128 ГБ постійної пам’яті. За автономність гаджета відповідає акумулятор ємністю 5000 мАч. За попередньою інформацією, смартфон буде підтримувати швидку 33-ватну зарядку.

З чуток, компанія представить новинку 28 жовтня по ціні від 187 доларів США. Крім того, очікується випуск моделей Redmi Note 11 Pro і Note 11 Pro + за ціною від 250 і від 343 доларів США.

Це не перший випадок коли блогери ігнорують ембарго і до офіційного анонса викладають відео. Нагадаємо, 11 серпня 2020 року до презентації Xiaomi Mi 10 Ultra блогер з Китаю опублікував відео з розпакуванням новинки. Компанії це не сподобалося і вона зажадала від блогера публічних вибачень, а також заплатити штраф в розмірі 1 000 000 юанів. Пізніше автор спірного відео виплатив Xiaomi необхідну суму, а також публічно вибачився і подякував компанії за довіру.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.