Як розширити оперативну пам’ять вашого смартфона Xiaomi

В європейській та глобальній версіях прошивки MIUI з’явилася довгоочікувана функція. Так-так, ми говоримо про опцію, що дозволяє розширити обсяг оперативної пам’яті за рахунок вбудованого накопичувача. Цю можливість особливо оцінять власники смартфонів Xiaomi початкового рівня.

Нова опція дозволяє збільшити ОЗУ смартфонів Xiaomi, Redmi і POCO за рахунок вбудованої пам’яті до 3 Гбайт. В результаті користувачі зможуть розраховувати на приріст продуктивності і підвищення плавності роботи системи в цілому. Наприклад, якщо у вас Redmi Note 10 з 4 Гбайт ОЗУ, то завдяки новій функції віртуальної пам’яті ви зможете збільшити обсяг оперативки до 7 Гбайт, що безсумнівно позитивно позначиться на призначеному для користувача досвід.

На даний момент нову функцію отримали обмежене число пристроїв, включаючи Xiaomi Mi 11, Mi 11 Ulta і Mi 11i. Якщо ваш смартфон підтримує цю опцію, то вам потрібно буде виконати кілька простих кроків, щоб розширити обсяг ОЗУ. Для початку відкрийте меню налаштувань і перейдіть в розділ під назвою «Додаткові настройки», де ви виявите функцію «Розширення пам’яті» і зможете активувати її, отримавши додатково до 3 Гбайт оперативної пам’яті за рахунок внутрішнього сховища. Звичайно, ця функція буде доступна тільки за умови, що у вас достатньо вбудованої пам’яті.

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.