“Укрпошта” і “Нова пошта” змінили тарифи

Що подорожчає і на скільки. Поштові оператори “Укрпошта” і “Нова пошта” поміняли тарифи. Так, “Укрпошта” вирішила підняти тарифи на деякі категорії, в той час як “Нова пошта” ціни на популярну послугу, навпаки, знизилася. Зокрема, з 1 грудня вартість певних категорій послуг в “Укрпошті” виросте практично на 15%. Дане рішення прийняла Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

Таким чином, з 1 грудня 2021 року нові тарифи “Укрпошти”:

Пересилання листа, поштової картки (пріоритетні, масою до 50 г) – 15 грн (раніше -13 грн).

Тариф на бандероль (пріоритетні, масою до 250 г) – 22,50 грн (раніше – 19,5 грн).

Рекомендоване відправлення (картка, лист, бандероль) понад плату за масу – 11 грн (раніше – 9,5 грн).

Посилка без оголошеної цінності масою до 10 кг в межах України залишиться на рівні 30 грн, за 1 кг – 5 грн.

Тим часом, “Нова пошта” знизила тариф на використання почтоматов. Однак ціна буде не постійною. Даний акційний тариф запустили 19 жовтня, і він буде діяти до 31 грудня.

Виходячи з змін, вартість на використання почтомата буде єдиною для всіх і складе 35 гривень. При цьому скористатися послугою зможуть всі жителі України, незалежно від регіону, при наявності в населеному пункті цієї послуги.

До того ж на момент дії акції не стягуватиметься додаткова оплата за “Грошовий переказ” і “Контроль оплати”.

Правила використання почтоматов “Нова пошта”:

Вибрати доставку в почтомат при замовленні товару в інтернет-магазині

Оплатити замовлення через мобільний додаток Нової пошти або на сайті компанії в розділі Трекинг

Клієнт отримає повідомлення, коли замовлення буде завантажений в почтомат.

Біля почтомата потрібно зайти в мобільний додаток, перейти в розділ “Мої відправлення” і вибрати потрібну експрес-накладну, а також натиснути кнопку “Відкрити осередок”. У тому випадку, якщо клієнт випадково закрив осередок, що не забравши посилку, в додатку потрібно натиснути кнопку “Відкрити осередок повторно”.

Забрати посилку.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.