Нові теми для MIUI 12.5, які прикрасять будь-який Xiaomi

Ми зазвичай публікуємо окремі матеріали по темам для смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco. Але сьогодні у нас цілий мішок подарунків, тому розповімо коротко про кожну з п’яти тем. Скажемо лише, що кожна з представлених тем дійсно круто виглядає і сподобається переважній більшості користувачів. Ну а якщо тема вам не зайшла, то у нас на сайті ви можете знайти десятки і сотні інших варіантів інтерфейсу для всього вашого смартфона.

iOS 15 Extended

У світі і так достатньо тем для MIUI 12, виконаних в стилістиці iOS. При цьому кількість фанатів Apple занадто велике, тому ще одна одна тема явно не буде зайвою. До того ж тема Виконана дійсно якісно, ​​в ній можна дізнатися деталі останнього оновлення iOS 15, що вийшов в цьому році. В цілому 3 радимо. завантажити завантажити тему

 

Android 12 Theme Edition

Ще одним популярним напрямком є ​​Google. І хоча оболонка MIUI побудована на базі Android, вона дуже сильно зовні відрізняється від чистого “Зеленого робота”. Завдяки дизайнерам, власники смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco можуть спробувати Android в тому вигляді, в якому його розробляли. завантажити тему

Samsung UI


Інтерфейс Touch Wiz від компанії Samsung можна було вважати одним з найбільш ненависних. Редизайн і перехід до One UI позитивно позначився на оболонці смартфонів Samsung. Тому немає нічого дивного, що різні талановиті дизайнери надихнулися даними стилем і підігнали його під MIUI 12 / MIUI 12.5. Завантажити тему можна тут.

Realme MOD


Смартфони OPPO і дочірньої компанії Realme набирають популярність з кожним днем. Однією з головних причин успіху стала зручна і приємна у спілкуванні прошивка Realme UI. Днями вийшло її оновлення до версії Realme UI 3.0, засноване на Android 12. Якщо у вас немає смартфона від цієї компанії але ви роздумуєте про перехід, почніть з установки теми.

Black Shark Pro

Крім смартфонів Xiaomi, Redmi, Poco, які працюють на базі оболонки MIUI, компанія випускає ігрові флагмани Black Shark. У них використовується злегка модифікована прошивка зі своїм унікальним дизайном. Однак власників всіх гаджетів під управлінням MIUI 12 і MIUI 12.5 можуть спробувати цю геймерську оболонку. Досить зайти по посиланню і завантажити її.

Якщо якась із тим у вас не знаходиться за посиланням, то спробуйте в розширених налаштуваннях смартфона переключитися на регіон Індія, це повинно вирішити проблему.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.