Смартфонам iPhone знайшлося несподівано корисне застосування

Користувач TikTok показав несподіване застосування функції «Онлайн-текст» в iOS 15. Він навів камеру смартфона на конспект в чужому ноутбуці, зробив знімок і моментально скопіював собі весь текст. Цей лайфхак зібрав безліч переглядів, лайків та захоплених коментарів, а пізніше відео розтягнули по іншим майданчикам, в тому числі Twitter.

«Онлайн-текст» дозволяє автоматично розпізнавати текст, копіювати його і вставляти без змін. Студенти явно в захваті від такої можливості, адже списувати тепер стало набагато простіше, ніж коли-небудь. Якщо на смартфоні хороша камера з оптичним зумом, можна красти текст не тільки у тих, хто сидить прямо перед вами, а й з відстані кількох метрів. «Онлайн-текст» працює не тільки з друкованим, але і рукописним текстом (правда, українську мову поки не підтримує).

 

@tarikfeill

Користувач TikTok показав несподіване застосування функції «Онлайн-текст» в iOS 15.tehnofan.com.ua

♬ оригінальний звук – Taras Shevchenko

Дивно, що про можливості смартфонів для списування стало широко відомо лише зараз. На Android є додаток Google Lens, яке робить те ж саме – розпізнає текст, копіює його і дозволяє вставляти в будь-яке поле введення, в тому числі документ з подальшим редагуванням.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.