Lifecell обійшов Київстар і Vodafone дешевим тарифом з інтернетом

Порівняння дешевих тарифів. Мобільний оператор lifecell представив бюджетний тариф з мобільним інтернетом дешевше 100 гривень. Такими умовами не можуть похвалитися Київстар і Vodafone.

Тариф “Просто Лайф” від lifecell

Абонентам пропонують за 70 грн на 4 тижні користуватися 5 ГБ мобільного інтернету, безлімітом всередині мережі та 250 хв. на інші номери. Крім цього гарантується безліміт на користування додатком Дiя. Тарифний план доступний також на eSIM. Уточнюється, що з послугою “Тарифна підписка” при оплаті на 6 і 12 місяців вперед можна отримати знижку в розмірі 10% і 15% відповідно. Відзначається, що абонплата в 70 грн гарантована новим клієнтам, які переносять номер на lifecell. Для діючих абонентів, які зареєстрували свій номер ( “прив’язали” до паспорту) тариф коштує 80 грн / 4 тижні, а для інших клієнтів – 90 грн.


Цікаво, що у оператора Київстар є два тарифи, які можна порівняти за вартістю та обсягом ГБ.

Так, тариф “Дзвінки для батьків” за 75 грн / місяць надає безліміт дзвінків всередині мережі, 50 СМС по Україні. Однак включає всього 100 МБ мобільного інтернету. Для балансу соцмережі і месенджери не тарифікуються, включаючи Facebook, Messanger, Instagram, Snapchat, Telegram, Viber і ін.

При цьому можна порівняти дешевий тариф від lifecell з пакетом від Київстар за кількістю мобільного інтернету. Так, Київстар надає 5 ГБ в тарифі “Твій старт” з безлімітом всередині мережі та 100 хв на інші номери. Однако вартість такого пакета послуг вже обійдеться в 135 грн / міс.

Детальніше на сайті на сторінках тарифу “Дзвінки для батьків” та “Твій старт”.

Оператор Vodafone не пропонує тариф з такою невеликою кількістю ГБ, однак в лінійці можна знайти Vodafone “SuperNet Start”, який надає 7 + 3 гігабайтів трафіку за 125 грн / міс. Абонентам гарантовано надають Online Pass, 3 місяці YouTube Premium, безліміт всередині мережі та 150 хвилин дзвінків на інші номери.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.