Monobank і lifecell запускають віртуальну SIM-карту

За допомогою e-sim всі користувачі зможуть користуватися відразу двома SIM-картами: фізичної та віртуальної. Мобільний банк monobank запускає в своєму додатку віртуальну SIM-карту від lifecell. Співзасновник банку Олег Горохівський зазначив, що е-sim в додатку monobank вже тестують деякі користувачі, а всім іншим воно буде доступно на наступному тижні.

За допомогою e-sim всі користувачі зможуть користуватися відразу двома SIM-картами: фізичної та віртуальної.

e-Sim – це вбудована SIM-карта. Для її використання не потрібен слот, як для фізичних карт. Також можна додавати два або більше номерів, навіть якщо ваш телефон підтримує тільки одну SIM-карту. Просто потрібно буде кожен раз вибирати, який картою користуватися. Залежно від установок виробника один телефон може підтримувати до 10 номерів.

Віртуальну карту можна пошкодити або втратити, тому дані знаходяться в більшій безпеці.

За словами Горохівського, користувачі зможуть купувати віртуальні SIM-карти прямо в додатку monobank. Він зазначив, що карта буде коштувати 150 грн, але monobank їх поверне в якості кешбек. А ще на мапі буде 150 грн, щоб оплатити обраний тариф. Виходить, що користувач отримує карту абсолютно безкоштовно. «Крім випадкового номера ви можете вибрати хороший запропонований номер або підібрати підходящий в конструкторі», – написав Гороховський. Крім того, користувачі зможуть переглядати баланс рахунку, змінювати тарифи і встановлювати автопополненія.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.