Став відомий самий автономний смартфон: Apple проти Samsung і Xiaomi

Ресурс AnandTech назвав нового “короля автономності” серед смартфонів. Так, AnandTech опублікував велике дослідження, що стосується автономності нової лінійки смартфонів Apple, і назвав по його підсумками новий пристрій, який очолив рейтинги. Зокрема, фахівцям вдалося виявити, що в нових пристроях використовуються більше енергоефективні дисплеї, ніж в попередній лінійці. До того ж при високій яскравості дисплеї “простих” iPhone 13 споживають менше енергії, ніж Pro-версії.

Крім того, експерти не забули, що в лінійці iPhone 13 використовуються більш ємкі акумулятори, ніж в 12-й серії. Так, найбільший приріст – у звичайного iPhone 13 і iPhone 13 Pro Max.


Після експерти провели свої традиційні браузерні тести. Спочатку смартфони тестувалися в “базових” умовах – з частотою 60 Гц.

Далі їх запустили на максимальній частоті (від 90 до 144 Гц), виключивши моделі, які її не підтримують.


Такі результати вразили ще й тим, що у iPhone 13 Pro Max акумулятор на 4352 мАг, тоді як у, наприклад, ASUS ROG Phone 5 – на 6000.

У AnandTech також підкреслили, що високі показники нових смартфонів Apple не тільки в енергоефективних дисплеях і старших акумуляторах, але і в оптимізованих чіпсетах Apple A15.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.