Ці теми для MIUI 12 змінять ваш смартфон Xiaomi до невпізнання

Можливість змінити зовнішній вигляд призначеного для користувача інтерфейсу вашого смартфона за допомогою різних тем по праву вважається одним з переваг MIUI. Якщо ви хочете налаштувати свій смартфон Xiaomi повністю під себе, змінивши навіть дизайн прошивки, то ви зможете зробити це за дві секунди, зайшовши в фірмовий магазин тим Xiaomi. А якщо вам складно визначитися серед різноманіття тим, то ця стаття спеціально для вас, адже тут зібрані п’ять тем, які змінять ваш смартфон Xiaomi до невпізнання. І, як завжди, для початку зазначимо, що для установки деяких тем може знадобитися зміна регіону. В кінці статті ми розповімо, як зробити це.

1. iOS 15 Extended

Відкриває добірку тема iOS 15 Extended, яка, як можна зрозуміти з назви, стилізує призначений для користувача інтерфейс вашого смартфона Xiaomi під iPhone. Тема змінює зовнішній вигляд всіх значків, іконок, віджетів і навіть клавіатури і меню налаштувань, що ви можете подумати, що тримаєте в руках зовсім не Xiaomi, а iPhone. iOS 15 Extended сумісна з усіма смартфонами Xiaomi, POCO і Redmi на MIUI 12.

 

2. Android 12 Theme Edition

А якщо ви хочете насолодитися інтерфейсом Android 12, то варто встановити тему під назвою Android 12 Theme Edition. Навіть якщо ваш смартфон працює під управлінням старішої версії Android, завдяки цій темі ви можете отримати доступ до численних віджетів і іншим новим функціям Android 12. Android 12 Theme Edition стилізує під Android 12 все елементи призначеного для користувача інтерфейсу MIUI – від значків і іконок до екрану блокування , центру управління та меню. Встановити дату тему можна на будь-який смартфон Xiaomi, POCO і Redmi з MIUI 12 або MIUI 12.5.

 

3. Samsung UI

Змінити ваш смартфон Xiaomi до невпізнання, надавши йому схожості з гаджетами Samsung, допоможе ця тема в стилі One UI з новими значками, віджетами, екраном блокування і різними шпалерами. Тема Samsung UI сумісна з MIUI 12 і більш актуальними версіями ОС.

 

4. Realme MOD

Redmi називають одним з головних конкурентів Xiaomi і якщо ви хочете подивитися, як буде виглядати фірмовий призначений для користувача інтерфейс Realme на смартфоні Xiaomi, то швидше за встановіть тему Realme MOD. З її допомогою ви можете налаштувати не тільки ікони і віджети, але і екран блокування, а шпалери з блакитними відтінками додадуть смартфону елегантний і сучасний вигляд. Тема сумісна з усіма смартфона китайського бренду на MIUI 12 і вище.

5. Black Shark Pro

Ця тема вносить найрадикальніші зміни в призначений для користувача інтерфейс MIUI. Це так звана «темна» тема з анімованим екраном блокування і принципово новими значками додатків. Та й в цілому весь призначений для користувача інтерфейс після установки Black Shark Pro набуває більш технологічний і футуристичний зовнішній вигляд. Якщо ця тема зацікавила вас, то ви можете встановити її на будь-який смартфон з MIUI 12 або MIUI 12.5.

 

На закінчення, як і обіцяли, розповідаємо, як швидко змінити регіон на вашому пристрої Xiaomi, Redmi або POCO. Для цього просто відкрийте «Налаштування», перейдіть в розділ «Додаткові настройки» і виберіть пункт «Регіон». Потім в меню змініть встановлений регіон на Індію. Після установки обраної теми в додатку MIUI Themes ви можете повернутися до рідного регіону там же в налаштуваннях.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.