У ПриватБанку стався масштабний збій

У ПриватБанку стався технічний збій, через який у клієнтів з’явилися проблеми. Про це спікер банку Олег Серга .

З-з збою в “Приват24” платежі можуть приходити з затримкою. Українців попередили, що не варто робити повторні перекази коштів або оплату послуг.

Так, якщо намагаючись провести платіж, ви зіткнулися з проблемою, наприклад, система “зависла”, то проводити фінансову операцію ще раз не потрібно. Відзначається, що всі платежі здійснені, тільки з запізненням. При повторному дії, гроші спишуться двічі.

Інформацію про тимчасове технічний збій підтвердили на гарячій лінії банку. Що послужило причиною, поки невідомо, проте при цьому обіцяють найближчим часом проблему вирішити.


Як зробити безпечний платіж

Клієнтів банку нагадуючи, що є можливість здійснювати платежі альтернативним способом. Варіантів кілька:

SMS-банкінг. Працює не з усіма картами і не всіма типами платежів, але дозволяє поповнити мобільний рахунок або перевести гроші на карту. Для цього потрібно відправляти SMS на номер 3700, в тексті повідомлення повинні міститися певні команди.

Платежі по телефону. Щоб скористатися послугою, потрібно зателефонувати на номер 3700. Робити це обов’язково з того номера, який прив’язаний до карти ПриватБанку. У голосовому меню автовідповідача є пункт “Платежі по телефону”. Подальші інструкції надасть робот.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.