Останнє оновлення MIUI 12.5 виводить з ладу деякі смартфони Xiaomi

Кілька днів тому Xiaomi почала поширення стабільної бета-версії Android 12 на свої смартфони з глобальною MIUI 12.5. Перше тестове оновлення отримали три смартфона з серії Xiaomi Mi 11: Mi 11, Mi 11i і Mi 11 Ultra. Правда власники цих пристроїв вже почали скаржитися на проблеми після оновлення.

Незважаючи на те, що бета-версія Android для серії Xiaomi Mi 11 доступна тільки для учасників програми публічного тестування Mi Pilot, Xiaomi позиціонувала прошивку як «стабільну бета-версію», тому було трохи дивно дізнатися, що оновлення може вивести з ладу смартфони. За словами постраждалих користувачів, після установки бета-версії з номером збірки «V12.5.1.0.SKBMIXM», «V12.5.1.0.SKKMIXM», «V12.5.1.0.SKAMIXM» для Mi 11, Mi 11i і Mi 11 Ultra відповідно, їх смартфони буквально перетворилися в «цеглина». І повернути їх до життя можуть тільки в авторизованому сервісному центрі Xiaomi.

Цікаво, що на сторінці програми Mi Pilot на офіційному сайті Xiaomi зазначено, що установка тестових оновлень може привести до подібних проблем. Сама ж Xiaomi поки ніяк не коментує скарги потерпілих власників Xiaomi Mi 11, Mi 11i і Mi 11 Ultra. Але, цілком можливо, що компанія вирішить проблему в наступній бета-версії Android 12, тому користувачам слід запастися терпінням. А ми в свою чергу рекомендуємо всім власникам смартфонів Xiaomi не поспішати з оновленням і дочекатися виходу стабільної загальнодоступною прошивки, що займе кілька місяців.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.