Нова MIUI 12,5 принесла користувачам смартфонів Xiaomi тільки розчарування

Кожне оновлення системи Xiaomi приносить не тільна корисні функції, а й велику кількість недоліків. Наприклад, баги, проблеми в роботі гаджетів, тощо. Тим не менш, більшість власників смартфонів Xiaomi вже звикли до цього.

Як тільки була анонсована MIUI 12.5 на базі Android 11, представники китайської компанії довго розповідали про те, як пишаються роботою, яку виконали. За їх словами, нова версія буде більш стабільніша продуктивніша й взагалі найкраща через всіх операційних систем.

Що б там не говорили, а користувачі досі намагаються уникнути проблем з оновленням. Серед скарг можна прослідкувати, що проблеми з’явились з продуктивністю, стабільністю, віддаленими функціями (які були спочатку заявлені), тощо. Більшість користувачів взагалі хочуть повернути MIUI 12 (Android 10).
4 жовтня Android 12 вийшла в стабільній версії, а Xiaomi запускає прошивки за програмою «Mi Pilot» (стабільні бета-версії) для Mi 11, Mi 11 Ultra і Mi 11i.

Відгуки власників:
1) Користувачі мають проблему з підключенням до мобільного інтернету, хоча й шкала потужності повна, але з’єднання відсутнє. Ситуацію не виправляє навіть «Режим польоту», тому власники кожного разу перезавантажують смартфон.
2) Сповіщення та повідомлення. Після того, як власник отримує сповіщення, екран гаджету не реагує на натискання. Власникам доводиться вимикати його кнопкою живлення і знову натискати на сповіщення. Звісно, проблема не великого масштабу, але неприємно.
3)У власників Mi 11 після оновлення (12.5.1.0.SKBMIXM) пам’ять телефону дивним чином стала повністю заповненою, а доступ до розділів заблокований. Повторне встановлення оновлення не вирішило проблему.
4)І найбільш популярні скарги на продуктивність і автономность смартфону. За словами одного з власників, після оновлення у нього склалося відчуття, що його телефон працює не на Snapdragon 888, а на двоядерному процесорі кінця 90-х.

Після таких скарг, які не можуть бути непоміченими, генеральний директор компанії дав коментар.
:фоточка коментаря:
Потім, ще один з представників «Xiaomi» визнав, що у MIUI 12.5 на базі Android 12 набагато більше проблем, ніж у попередньої версії, особливо в плані адаптації системних додатків MIUI, стабільності і енергоспоживання.
За його словами, більш стабільну версію потрібно чекати в грудні або січні, а друга хвиля оновлень буде відстрочена за термінами.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.