ТОП-5 причин відвідати Шарм-ель-Шейх

Більшість громадян України, за статистикою, надають перевагу відпочинку у Шарм-ель-Шейху. Це прекрасний курорт для відпочинку з родиною. Місто багате на архітектурні та історичні пам’ятки.

Лише минулого року країну відвідала рекордна кількість українців, 1,2 мільйони громадян провели відпустку на Червоному та Середземному морі. Адже країна має всі туристичні умови: гарний серіс, демократичні ціни, гарна архітектура, тощо. Туристичний сезон триває з квітня по листопад. Середня температура повітря у грудні сягає 24 градуси тепла.

Топ 5 причин відвідати Шрам-ель-Шейх:

  1. Море. Червоне море вважається найкрасивішим та найчистішим. Тут можна побачити  унікальні коралові рифи та риб казкової краси. Тому, такий відпочинок як дайвінг широко популярний серед туристів.
  2. Готелі. В місті дуже великий вибір готелів на будь-який смак. на будь-який смак та бюджет. Кімнати чисті, охайні, з новими меблями та чудовим видом з вікна. Працюють заклади люксового сегмента, закриті вілли, та бюджетні апартаменти  відкриті для вас 24/7. Чимало басейнів та аквапарків дозволяють відпочивати с комфортом.
  3. Екскурсії. Тут точно буде на що подивитись. Наприклад, відвідати Єрусалим, поплавати у Мертвому морі, прогулятись до безлюдного острова та до інших цікавих місць.
  4. Шопінг —  українці привозять із Шарм-ель-Шейху екзотичні фрукти, брендовий одяг та косметику. Тут розташований великий ринок. На ньому можна купити прикраси місцевих ювелірів, ароматичні свічки та масла, килими, та взагалі будь-що.
  5. Насичене нічне життя міста та розваги: від екстремальних видів спорту до вечірніх прогулянок із родиною.  Також окремо слід відзначити смачну кухню: морепродукти, делікатеси та солодощі вражають своїми смаками та різномаїттям.

Пам’ятайте, що курорт складається з районів: Шарм-ель-Майя для відпочинку на піщаному пляжі, кораловий риф у Шаркс-Беї, бухта Рас-Умм-ель-Сіда місце, де найкраще розкривається життя морських мешканців. До речі, саме у бухті розташовані найдорожчі готелі.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.