У смартфонах Xiaomi можна збільшити час роботи

Наведені в цьому матеріалі рекомендації актуальні для власників смартфонів екосистеми «Сяомі», бажаючих рідше ставити пристрої на підзарядку і обмежити час роботи окремих додатків.

Продовжуємо час роботи телефону від одного заряду

Йдемо з «Настройок» в «Спецдоступ» через «Захист і конфіденційність», як показано на прикріпленому нижче скріншоті.

 

Звідти перебираємося до статистики використання та відключаємо функцію «Цифрового благополуччя», яка містить великий інструментарій даних про функціональність смартфона і проведених вами маніпуляціях. Відключення опції збору даних про активність користувача дозволить уберегти батарею від витрати енної кількості енергії. Як наслідок, заряджати смартфон можна буде трохи рідше.

Вносимо зміни в «Цифрове благополуччя»

Користувачі, яким повна відмова від використання «Цифрового благополуччя» здається занадто радикальним заходом, можуть обмежити час користування окремими програмами, соцмережами і додатками. Для цього потрібно перейти в зазначений в підзаголовку розділ.

Відшукати «Цифрове благополуччя» можна в панелі інструментів (вхід з «Настройок», як показано нижче). Що підлягає корекції опція в деяких моделях смартфонів може іменуватися Digital Wellbeing & parental control.

Для установки лімітів на використання тих чи інших програм достатньо клікнути на фотку пісочного годинника поруч з обраним додатком і задати таймер (наприклад, користуватися не більше півгодини на добу).

Доступ до умовного «Інстаграму» відновиться опівночі.

Джерело    1

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.