MikroTik пропонує користувачам різноманітні маршрутизатори для забезпечення надійного Інтернету

Фірма з Латвії вже 25 років тримає високий рівень якості та надійності своїх продуктів.

Інтернет став невід’ємним атрибутом цивілізованого життя, тому виробники комп’ютерного обладнання пропонують зручні у користуванні прилади, що дозволяють забезпечити наявність безперебійного та високоякісного сигналу в домашніх або виробничих умовах. Компанія MikroTik випускає обладнання для бездротового або дротового з’єднання, точки доступу, програмне забезпечення, мережеві комутатори для виконання різних завдань. Купувати товари латвійського бренду можна за посиланням  https://comfy.ua/internet-router/brand__mikrotik/,  де розміщені також їхні описи.

Маршрутизатор MikroTik є зразком застосування сучасних технологій, функціональності та надійності.

Як працює Wi-Fi маршрутизатор MikroTik

Найчастіше роутери MikroTik підтримують такі протоколи Інтернету:

  • PPPoE, IPsec, L2TP, PPTP;
  • PoE;
  • L2TP;
  • PPTP;
  • DHCP.

Ці протоколи визначають шляхи розповсюдження даних всередині складеної комп’ютерної мережі. Сьогодні вже немає потреби вводити всі налаштування та параметри вручну, що дозволяє зменшити кількість помилок та автоматизувати процеси. Найчастіше провайдери надають протоколи PPPoE, PPTP або L2TP. Тим часом, компанія MikroTik пропонує маршрутизатори, здатні підтримувати кілька протоколів одночасно.

Функціональність приладів дозволяє з легкістю налаштовувати їх для будь-яких варіантів користування: ноутбуки, смартфони, периферійні пристрої.

Як визначити швидкісні стандарти пристрою?

Стандарти швидкості для роутерів MikroTik маркуються таким чином:

  • N150-300 — літера N вказує на підтримку IEEE 802.11n і також сумісність з попередніми стандартами;
  • AC750-1350 — означає, що роутер MikroTik підтримує 802.11ac з діапазоном 5 ГГц, цифри показують потенціальний діапазон пропускної здатності у Мбіт/с.

Найчастіше користувачі купують роутери зі стандартом 11 ас с 6,77 Гб/с, що має 8 антен.

LAN-порти пристрою

Роутери MikroTik мають різний інтерфейс, існують варіанти для підключення мультимедійних пристроїв через LAN-порти. Роутери мають 4-10 портів, що додає пристрою функціональних можливостей без кардинального збільшення ціни.

Як розібратися з кількістю антен

Це важливий параметр, що чинить вплив на якість сигналу та швидкість інтернету. Швидкість роутеру з однією антеною складає 150 Мбіт/с, якщо антенн дві, швидкість складе 300 Мбіт/с. Існують моделі, що мають навіть 6 антен, проте користувачі найчастіше обирають пристрої з двома або чотирма антенами.

Де шукати роутери MikroTik

Обрати роутер для дому або роботи можна, скориставшись каталогом інтернет-магазинів. Доставка товарів здійснюється поштовими сервісами по всій території України.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.