Топ 5 програм для зміни голосу під час розмови

Протягом життя бувають різні ситуації, коли з’являється необхідність замінити голос під час розмови по телефоні. Для цього існують програми для заміни голосу, але для кожної операційної системи програми різні. Ми розповімо вам про ТОП-5 програм для ПК, iPhone та Android

1. Callbacker: Calling App & SMS

Callbacker є чудовим додатком для iPhone, що об’єднує декілька функцій, що дозволяють змінювати голос. Дана програма підтримує міжнародні дзвінки. Крім того, в додатку підтримується функція, за допомогою якої можна змінювати характер звучання голосу в онлайн-режимі без припинення розмови. Через програму можна також додавати фонові шуми.

Як і всі подібні додатки, Callbacker: Calling App & SMS поширюється на платній основі. Є 2 варіанти підписок: для здійснення телефонних дзвінків в межах країни та поза нею.. Вартість послуги визначають індивідуально для кожного користувача. Програмою можна користуватись без доступу до інтернету. Інтерфейс програми підтримує російську мову.

2. Call Voice Changer

Цей додаток для Android є повністю безкоштовний та має зручний інтерфейс. Аби налаштувати програму під себе потрібно виконати декілька простих дій.

3. MorphVOX Pro

Додаток також має зручний і простий інтерфей. В онлайн-режимі є можливість додати фонові звуки. Переваги програми:

  • можливість налаштувати висоту тембру;
  • ви зможете моделювати голос під час;
  • розмови записуються та зберігаються у вигляді MP3-файлу;
  • є п’ять видів голосів;
  • завантаження додаткових шаблонів;
  • 10-смуговий еквалайзер, за допомогою якого можна змінювати частоту, висоту та звучання.

4. Online Tone Generator

Цей сайт допомагає обробляти раніше записані розмови та конвертувати їх на MP3 і WAV. На сайті присутній еквалайзер, що змінює висоту тону. Online Tone Generator більш підійде для початкових музикантів.

Для зміни звучання голосу в цій програмі необхідно завантажити файл та змінювати розміщення слайдера. Можна також змінювати швидкість запису. 

5. MorphVox Jr

MorphVox Jr чудова програма на ПК, яка підтримує 3 варіанти голосів: чоловічий, жіночий і гнома. Користувачам доступні 4 звукових ефекти, які можна запускати під час розмови. Програма здатна змінити голос у всіх програмах, які підтримують мікрофон, включаючи онлайн-ігри і месенджери. Існує платна Pro-версія, яка містить кілька десятків звукових ефектів.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.