Xiaomi відкриває тестування нової функції MIUI 12

«Сяомі» анонсувала початок внутрішнього тестування Ambient Sound Recognition – версії MIUI для людей з проблемами слуху, яка дозволяє користувачам сприймати навколишні звуки за рахунок вбудованої технології штучного інтелекту, інформує MyDrivers.

Церемонія презентації новинки відбулася вчора і була приурочена до 64-го Міжнародного дня людей з вадами слуху людей. В рамках зазначеного рішення власники смартфонів екосистеми «Сяомі» можуть сприймати на слух 9 видів оточуючих звуків, починаючи від стуку в двері і «виття» включеної сигналізації – закінчуючи звуками води, що ллється і гавкоту / нявкання домашніх вихованців.

Xiaomi відкриває бета-тестування нової функції MIUI: диференціація 9-й типів оточуючих звуків в реальному часі

Алгоритм розпізнавання навколишніх звуків базується на даних свіжих досліджень «мовного» департаменту Технологічного комітету Xiaomi.

– Все обчислення проводяться безпосередньо на смартфоні, без розпізнавання в Мережі. Такий підхід гарантує недоторканність персональних даних користувачів, – наголошується в публікації.

Споживання енергії при цьому незначно (витрати порівнянні з витратою енергії пристрою на запуск Xiao Ai).

Влитися в ряди випробувачів функції можна через центр внутрішнього тестування «Сяомей» (сайт компанії => налаштування системи => доп. Настройки => розділ «Доступність»).

Джерело    1

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.