Google блокує доступ абонентам “Київстар”, lifecell і Vodafone

Смартфон став невід’ємною частиною буденного життя. Віковий діапазон користувачів смартфонів сягнув від6 до 80 років. Незабаром, багато з них зіштовхнуться з незручностями. Справа в тім, що найбільші мобільні оператори в Україні такі, як “Київстар”, lifecell і Vodafone змушені відключити частину своїх клієнтів від мережі. Таким чином, більшість абонентів не зможуть користуватись деякими функціями в телефоні через рішення найбільшої у світі компанії Google.

Починаючи з 27 вересня власники смартфонів на базі Android, у яких операційна система 2.3.7 і старше, матимуть проблему при вході в популярні додатки, що належить компанії Google.

У відомій компанії повідомили, що потрібно зробити, аби користуватись всіма функціями свого смартфону. Через стареньку ОС при вході в популярні додатки відомої компанії – Gmail, YouTube або Google Maps можуть надходити сповіщення про помилку логіна або паролю користувача. Це призведе до того, що користувачі не зможуть користуватись всіма функціями на телефоні.

На початок серпня “Київстар” нараховує понад 100 тисяч абонентів, які мають застарілу ОС, але найбільше таких користувачів у компанії Vodafone – більш ніж 130 тисяч. В компанії lifecell набагато менше – 36 тисяч.

Вирішення проблеми

Щоб смартфон не перетворився на цеглину потрібно виконати всього один пункт. Абонентам радять завчасно оновити свій смартфон до більш нової версії ОС, а саме- 3.0+.  Це можна зробити в налаштуваннях смартфону. Доступ до додатків збережеться та збоїв буде реально уникнути. Якщо ж ваш смарфтон не оновляється до новішої версії, то доведеться змиритись з тим, що Google більше недоступний, або є змінити самртфон.

Інформація широко поширилась мережою: користувачі обурені, хоч зміни, на перший погляд відбуваються для блага людей. Адже новий смартфон дозволити собі зможе не кожен.99

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.