Функції MIUI 12.5, про які ви досі могли не знати

Багатьом користувачам здається, що розробники компанії Xiaomi зовсім закинули роботу і нам ніколи не отримати великих оновлень, в тому числі MIUI 13, але це не зовсім так. Якщо окинути поглядом всю виконану роботу за останні півтора року, то програмісти компанії оновили до MIUI 12 і MIUI 12.5 близько 120 різних моделей смартфонів. При цьому особливість поновлення до MIUI 12 / MIUI 12.5 полягає в тому, що сам факт отримання прошивки не означає розширення функціоналу. Дані апдейти є скоріше основою і базової для додавання функціоналу в майбутньому. Кожен невеликий патч додає ті чи інші фішки, які далеко не завжди видно рядовим користувачам. Ми розповімо про деякі особливості, з якими зіткнутися користувачі при використанні смартфонів на даних версіях програмного забезпечення.

Візуальні ефекти при зміні гучності – це те, що істотно перероблено в останні оновлення. З одного боку немає великої різниці, як виглядає ця частина прошивки, але тепер зміна гучності здається більш наочним і приємним. За допомогою милиць і палиць, навіть користувачі без MIUI 12 можуть встановити подібну візуалізацію, але це зовсім інша історія.

Покращення піддався і розділ з нотатками. При тому що смартфони Xiaomi не дружать зі стилусами, виробник вирішив піти по шляху Samsung Galaxy Note і зробити рукописний ввід заміток. Малювати пальцем на екрані – задоволення для еліти, але така можливість також є.

На наш погляд, однією з найбільш значущих фішок стала можливість взаємодії з повідомленням. Ви можете відкласти повідомлення на певний час, переглянути всі повідомлення від цього додатка і багато іншого. Не забуваємо також про повноцінний центр повідомлень з докладною історією, який з’явився з приходом Android 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.