iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max: найкраща камера за всю історію Apple з вражаючою ціною

Як і було обіцяно, сьогодні Apple влаштувала парад новинок, серед яких серія iPhone 13, що складається з чотирьох моделей. Найбільш навороченими, дорогими і просунутими стали iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max. Якщо говорити про сильні сторони новинок, то виробник акцентував увагу на мініатюрну «моноброву», потужному чипі, 120-герцовому ProMotion дисплеї, збільшеною автономності та камерах.

Дисплеї Super Retina XDR в iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max підтримують змінну частоту оновлення від 10 Гц до 120 Гц і пропонують ту ж діагональ, що і попередники, – 6,1 і 6,7 дюйма, дозвіл 2532х1170 і 2778х1284 пікселів відповідно. У них є виїмка, що стала більш компактною, а ось режим Always on Display не змогли реалізувати. Смартфони отримали клас захисту IP68, Фронталки на 12 Мп, NFC і доступні в чотирьох кольорах: графитовом, золотом, срібному і блакитному.

Апаратна основа тут рівно така ж як у iPhone 13. Це система на чіпі A15 Bionic, чия продуктивність на 50% більша за ту, що пропонують процесори конкурентів. Apple продовжувати зберігати мовчання про обсяг оперативної пам’яті, тому можна лише здогадуватись, що її тут 6 Гб.

Ще одна гордість iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max – трехмодульна камера. Основний модуль на 12 Мп з апертурою f / 1.5 повинен підвищити якість зйомки при слабкому освітленні завдяки більшому датчику, в той час як надширококутний камера з аналогічним дозволом також повинна запропонувати поліпшені знімки за рахунок більш широкої діафрагми f / 1.8.

 

Телеоб’єктив на 12 Мп тепер пропонує 3-кратний зум, що дозволяє реалізувати 6-кратний оптичний зум для всіх 3-х камер. Всі камери можуть похвалитися нічним режимом, і запропонували режим макрозйомки для зйомки об’єктів з відстані всього 2 см. Оптична стабілізація зображення зі зрушенням датчика і кінематографічний режим (як у iPhone 13) також стали частиною характеристик «Прошек».

  • iPhone 13 Pro Max від 1099 доларів
  • iPhone 13 Pro 999 доларів

 

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.