Xiaomi почала масово блокувати смартфони, в тому числі в Криму

Компанія Xiaomi почала активно блокувати смартфони, які нелегально ввезені в різні країни, в тому числі в Крим. Найчастіше Xiaomi не перешкоджає роботі смартфонів, які були нелегально або напівлегально ввезені в різні країни. Траплялися лише поодинокі випадки, що компанія блокувала пристрої, які використовуються в одному регіоні, проте призначені для іншого. Однак джерело повідомило в Твіттер, що користувачі на Кубі, в Ірані, Сирії, Північної Кореї, Судані та Криму почали масово скаржитися на блокування своїх смартфонів. Відповідні звіти про це містяться на форумах Reddit і XDA-Developers, в Facebook, а також на інших майданчиках.

Зокрема, користувачі стикалися з тим, що після через кілька днів звичайного використання смартфоні на екрані з’являється повідомлення про блокування.

«Політика Xiaomi не дозволяє продаж або надання продукту на території, на якій ви спробували його активувати. Будь ласка, зверніться безпосередньо до продавців за додатковою інформацією », – йдеться в тексті повідомлення.

Так виглядає повідомлення про блокування

Таким чином, з’явилася думка, що Xiaomi почала блокувати пристрої тільки у вищеназваних країнах і регіонах, і користувачів інших країн блокування смартфонів торкнутися не повинна.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.