У Viber з’явився надійний захист від шахраїв

У Viber з’явився інструмент, який покликаний убезпечити користувачів месенджера в Україні від дзвінків шахраїв. У месенджер додана функція «Захист від зайвих дзвінків», при активації якої ви більше не будете отримувати повідомлення про дзвінки з номерів, що не входять в ваш список контактів.

Нова функція доступна в новій версії Viber для всіх користувачів з українськими номерами мобільних телефонів. Щоб активувати її, відкрийте розділ «Ще», увійдіть у вкладку «Налаштування», потім виберіть «Виклики та повідомлення» і включіть тумблер напроти пункту «Захист від зайвих дзвінків». Після цього ви перестанете отримувати відео- і аудіозвонкі від невідомих контактів. Інформація про ці дзвінки буде збережена тільки в списку чатів як «Пропущений виклик» і розділі «Недавні виклики».

«Захист від зайвих дзвінків» доступна в Viber на Android і iOS, а також в компютерні версії месенджера. У багатьох конкурентів Viber, в тому числі WhatsApp, такої можливості немає, але вона давно є, наприклад в Telegram – там теж можна налаштувати приватність так, щоб вам могли дзвонити тільки люди з вашого списку контактів.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.