Xiaomi розширила можливості резервного копіювання MIUI 12

Створення резервних копій – одна з різних можливостей, які нам пропонує MIUI. Резервне копіювання дозволяє користувачам смартфонів Xiaomi захистити найважливішу інформацію, що зберігається в пам’яті пристрою. І періодично Xiaomi покращує цю опцію, додаючи нові функції.

В останній закритій бета-версії MIUI 12.5 з номером збірки 21.8.30 була оновлена ​​функція локального резервного копіювання. Тепер користувачі можуть вибирати, які саме дані вони хочуть зберегти в локальній резервній копії. Це можуть бути зображення, аудіо, відео та інші файли, що зберігаються в пам’яті смартфонів Xiaomi, Redmi і POCO. Таким чином користувачі можуть захистити практично будь-який контент на своєму смартфоні і при необхідності перенести його на інший пристрій.

Потрібно відзначити, що до сьогоднішнього дня Xiaomi дозволяла робити резервні копії лише SMS-повідомлень, контактів, історії дзвінків і деяких сторонніх додатків. Правда, зберегти фото, відео, музику та інші дані у вигляді резервно копії можна лише в закритій бета-версії MIUI, призначеної для китайського ринку. Коли нова опція з’явиться в глобальній загальнодоступною збірці MIUI, поки можна тільки здогадуватися.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.