Стало відомо коли кожен з вас отримає Windows 11

Корпорація Microsoft назвала дату, коли відбудеться реліз нової системи Windows 11. Реліз відбудеться 5 жовтня, тобто до довгоочікуваної події залишилося трохи більше одного місяця. Але є і невелика ложка дьогтю – на релізі будуть надані не всі нові заявлені функції, а саме розповсюдження нової операційної системи займе багато часу, так як буде відбуватися поетапно.

Але вже 5 жовтня власники сумісних ПК з Windows 10 почнуть отримувати перше оновлення. Також з цього дня на прилавках магагзінов стануть з’являтися перші пристрої з встановленою Windows 11. У корпорації заявили, що сповна відчули досвід, пов’язаний з поширенням десятої версії, тому зараз не збираються поспішати.

«Для себе витягли корисні уроки, які отримали під час поширення Windows 10. Ми бажаємо упевнитися в тому, що надаємо користувачам кращі можливості. В першу чергу оновлення з’явиться для нових сумісних пристроїв. Протягом певного часу апдейт з’явиться для всіх існуючих на ринку девайсів », – йдеться в повідомленні Microsoft.

Представники корпорації висловили надію, що все сумісні пристрої повністю пройдуть оновлення до нової версії ОС до середини 2022 року. Також було сказано, що під час релізу не варто очікувати раніше заявленої підтримки Android-додатків. Ця функція з’явиться в тестовій версії тільки через кілька місяців. Перевірити наявність оновлення можна, перейшовши в «Центр оновлення».

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.