Київстар розіграє подарунки серед своїх абонентів

«Київстар» знову радує своїх абонентів. Цього разу мобільний оператор оголосив про розіграш. Буде розіграно ігрові приставки, телевізори та купа інших подарунків і призів. Для цього потрібно лише підключити один з найвигідніших та найпопулярніших тарифів, який включає в себе одразу дві послуги – мобільний та домашній інтернет.

Умови акції та призи

«Київстар» розіграє серед своїх абонентів десять консолей PS4 1Tb (CUH-2208B) + GTSII + HZD, п’ять телевізорів Xiaomi Mi TV UHD 4S 43 ” International Edition, та п’ять ноутбуків. Подарунки будуть розігрувати щотижня, а перший розіграш відбувся вже 27 серпня.

Що потрібно для того, аби отримати подарунок:

  • підключитися до одного з тарифних планів від мобільного оператора «Київстар» («Все разом Базовий + ТВ» або ж «Все разом Вигідний + ТВ»);
  • виконати умови до 28 жовтня;
  • зареєструвати свою участь за цим посиланням.

Нагадуємо, що тарифний план «Все разом Базовий + ТВ» пропонує повністю безлімітні дзвінки всередині мережі та пакет на сто двадцять хвилин на номери інших операторів. Пакет дійсний для дзвінків на номери Італії, Польщі, Росії, Чехії, Німеччини. Надається 20 гігабайтів мобільного інтернету з безлімітом на соціальні мережі, месенджери, Ютуб, Вікіпедію і навіть Тіндер. До того ж до нього йде пакет домашнього інтернету і телебачення.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.