Секрети MIUI 12: зарядка блискавка, галерея для людей похилого віку та новий плеєр

Вже настала осінь, а ми до сих пір не дочекалися точної дати анонса наступного великого оновлення MIUI 13 від Xiaomi. Проте, розробник немов чарівник з рукава дістає різні фішки і оновлення фірмових додатків, які буду впроваджуватися з переходом на MIUI 13. Щоб максимально позбавитися від багів, частина програмного забезпечення вже надана користувачам для тестування в домашньому китайському регіоні. Що ж нас чекає? Додаток Cleaner, яке відповідає за очищення тимчасових файлів. Дана утиліта також зможе краще працювати з оперативною пам’яттю, звільняючи більше мегабайт і прискорюючи роботу.

Користувачі повідомляють, що в свіжих прошивках, при установці допоміжної утиліти “Аctivity Launcher”, можна виявити цікаві приховані розділи. Наприклад, користувач може ввести в рядку пошуку слова Boost і знайти рядок Boost charging speed. Новий режим прискореної зарядки призначений для флагманів останнього покоління, які здатні заряджатися від акумулятора потужністю 120 Вт. Буст дозволить ще більше прискорити зарядку смартфона.

З оновленого додатка “Галерея” пропаде пункт редагування фотографій. Добре це чи погано? Напевно добре, оскільки багатьом користувачам просто не потрібна можливість зміни власних фотографій. Якщо ж любитель використовувати різні фільтри і “бьютіфікатори”, то для вас буде окремий інструмент редагування зображень.

Ще одним важливе і зручне зміна торкнулася любитель слухати музику. Тепер прямо з центру управління користувач може управляти музичним плеєром, вибирати підключені пристрої для відтворення. Якщо тестування нових фірмових додатків в Китаї пройде успішно, то незабаром і користувачі з інших країн отримають оновлення.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.