Xiaomi назвали смартфони, які першими отримають довгоочікувану MIUI 12.5

Нарешті, після всіх скарг користувачів, стосовно якості софту були почуті. Компанія розповіла про доопрацювання MIUI 12.5 та назвала перші смартфони, які отримають оболонку.

Але MIUI все ще не вистачає стабільності та плавності. Так як MIUI 13 вийде у світ ще не скоро, то таким  Xiaomi хоче згладити відразу два кута: невдоволення власників смартфонів і шорсткості системи.

  • Раціональне використання пам’яті накопичувача і більш ефективна дефрагментація. Тепер доступ до важливих файлів буде надаватися швидше. Мета – якнайдовше зберегти “свіжість” оболонки.
  • “Поведінковий фактор”: система буде розподіляти всі свої ресурси. Пріорітетні завдання система буде виконувати плавніше та швидше.
  • Оперативна пам’ять. Тепер вона не буде витрачатись куди попало. Значний обсяг ОЗП буде призначений на виконання ресурсоємних завдань, а другорядні процеси цієї пам’яті позбуваються і тимчасово переставатимуть працювати.

Поширити оновлення китайська компанія обіцяє в четвертому кварталі цього року (йомвірно, на початку жовтня). Офіційно завлених смартфонів поки мало. Але цілком вірогідно, що першими оболонку отримають флагмани, а потімінші смартфони. Першиим на черзі стоять:

  • Лінійка Xiaomi Mi 11: Mi 11, Mi 11i, Mi 11X, Mi 11X Pro;
  • Лінійка Xiaomi Mi 10: Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10T, Mi 10T Pro.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.