Створено таблицю регіонів MIUI, яка допоможе вам покращити ваш смартфон

Як повернути меню оновлень MIUI?
З цією проблемою зіткнулося велика кількість власників смартфонів Xiaomi. Якщо коротко, її суть полягає в тому, що після поновлення пропало звичне меню «Оновлення MIUI», а замість нього відображається інтерфейс «чистого» Android.

Щоб знайти звичне меню, завантажуєте з Play Market додаток «Activity Launcher» -> після завантаження натискаєте на пошук і вводите слово «Оновлення» -> знаходите потрібну строчку (див. Зображення) і після натискання потрапляєте в звичне меню оновлень MIUI.

Можете створити ярлик в самій програмі, щоб кожного разу не шукати цей рядок

Смартфон не вдалося підключитися до Wi-Fi
У попередніх статтях я вже писав про можливі шляхи вирішення проблеми, коли після поновлення смартфон перестає «бачити» Wi-Fi мережу, а у кого-то періодично відключається від неї, що без сумніву заважає комфортному використанню.

Ще однією причиною такої поведінки, є відсутність доступу до інтернету у певних системних служб. Щоб видати його, зайдіть в «Налаштування» -> Програми -> Всі програми -> Три точки (в правому верхньому куті) -> Показати всі додатки. Потім в пошуковому рядку напишіть слово «net» і перевірте доступ до мобільного інтернету у кожного із знайдених додатків.

Після видачі необхідних дозволів, стабільне Wi-Fi з’єднання повинно бути відновлено. А якщо немає, рекомендую перевірити настройки конфіденційності вашої мережі і вибрати «Використовувати MAC-адресу пристрою».

Таблиця регіонів
Для того щоб будь-який користувач міг вибрати регіон, який підходить під його сценарій використання смартфона, я вирішив створити таблицю, яку ми разом, поступово, доведемо до ідеалу. Сподіваюся ви оціните моє починання і допоможете в наповненні.

 

Якщо потрібно систематизувати ще якісь дані стосуються MIUI або смартфонів Xiaomi, напишіть про це нижче. Буду радий цікавим ідей і пропозицій.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.