Тепер користувачі Vodafone замінюють SIM-карту не виходячи з дому

Vodafone нагадав своїм користувачам про сервіс, який доступний кожному, хто придбав передплачений тариф. Для того, аби замінити SIM-карту не потрібно навіть виходити з дому. Багато хто мріяв про цю функцію: адже навіщо йти до відділення мобільного оператора, якщо можна зробити самостійно, не виходячи з дому.

Попит на операцію по заміні SIM-карти досить великий. Користувачі втрачають сімку, пошкоджують або замінюють звичайну SIM-карту на USIM. Після заміни сімки номер та тарифи користувача зберігаються. Аби замінити карту вдома необхідно лише придбати або замовити стартовий пакет для самостійної заміни SIM-карти за 25 гривень.

Після цього переходимо до додатку My Vodafone, шукаємо розділ “Послуги” та пункт “Заміна SIM-карти”. Для активації SIM-карти ви також можете зателефонувати на безоплатний номер компанії 222 або про 800 400 222. Вам відповість оператор, а ви маєте назвати серійний номер Вашої нової SIM-карти, яка вказана на стартовому пакеті.

Але є один недолік, про який попередила компанія: контакти, внесені в телефонну книгу на мобільному телефоні й збережені на стару SIM-карту не будуть відновлені після заміни. Тому, їх варто перенести на телефон перед заміною SIM-карт.

 

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.