Київстар, Vodafone і lifecell показали вигідні тарифи з інтернетом за 100 гривень

Три тарифу за середньою вартістю з вигідним набором послуг. Київстар, Vodafone і lifecell показали, що отримують абоненти популярних тарифів вартістю в 100 гривень.

Київстар “Інтернет для батьків”
Користувачі отримують 5 ГБ мобільного інтернету, безлим всередині мережі та 50 хв + 50 СМС на номери по Україні.

За 100 гривень абонентам гарантують доступ до соцмереж і мессенджерам без обмежень, наприклад, для Facebook, Instagram, Telegram, Viber і ін.

Як і всі абоненти оператора, українці отримують доступ до 100+ телеканалам безкоштовно в Київстар ТВ за планом “Легкий” (досить завантажити додаток).

На даний момент діє акція – для нових клієнтів ціна становить 75 грн / міс замість ста.

 

 


Vodafone SuperNet Turbo
Вигідний тариф з 20 ГБ 4G і 700 хв на всі номери. Більш того, користувачі отримують безкоштовно додатково послугу Video PASS (на 3 місяці) – послуга надає безлімітний трафік для додатків для перегляду відео, як YouTube, Netflix, Apple Music.

Також в рамках акції “Музика Нон-стоп” абонентам гарантують три місяці YouTube Premium безкоштовно, що має на увазі і перегляд відео без тарифікації і без реклам, а також аналогічні переваги Premium-пакета для YouTube Music.

 

lifecell “Гнучкий Лайф”
Найбільш незвичайний тариф, який продуманий до дрібниць! За 100 гривень абоненти отримують або до 30 ГБ мобільного інтернету, або до 1250 хв на всі номери. Як це працює? Тарифний план включає в себе цілих 5 варіантів оплати.

Якщо ви телефонуєте – автоматично підключається пакет на 250 хвилин, а якщо заходите в інтернет – підключається пакет на 6 ГБ. Таким чином, ви використовуєте те, що дійсно потрібно.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.