Перераховано функції камери MIUI 12, про які багато хто навіть не чули

Не всі користувачі здогадуються про те, що китайська прошивка MIUI приховує безліч функцій і можливостей. Багато з них заховані в надрах, тому їх наявність не стільки очевидно. Однак до них можна дістатися і активувати, що зробить ваш досвід взаємодії з даною прошивкою більш приємним. Приховані налаштування є в спеціальному додатку для MIUI.

Що приховує оболонка
Мабуть, кожен користувач стикався з ситуацією, коли стоїть завдання оперативно зняти короткий ролик, але камера працює в режимі фото. Щоб переключитися з одного режиму в інший, необхідно витратити кілька секунд.

Це не так багато, але в певних випадках такі тимчасові втрати можуть бути серйозними. Так в налаштуваннях користувач має можливість виставити власні параметри. Спочатку виставлено так, що натискання запускає серію зйомок, але є можливість установки запису невеликого ролика тривалістю 15 сек.

Багатьма сьогодні використовуються штати і інші пристрої, але користуватися ними не кожен раз зручно. Також не завжди зручно натискати кнопку затвора. Камера в системі MIUI здатна знімати після одне жесту долонею з відстані. Користувач встановлює таймер, після чого відбувається зворотний відлік.

Камери багатьох китайських смартфонів здатні зчитувати QR-коди, що, безумовно, вкрай зручно. Більше не потрібно встановлювати додатковий софт. Під кнопки управління рівнем гучності можна відвести інші завдання – установка таймера, керування збільшенням камери. Досить перейти в настройки, де кожен неодмінно відкриє для себе що-небудь нове.

Ще користувач може встановити власні водяні знаки з будь-яким текстом і смайликами.

Джерело

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.