Xiaomi нарешті виправить свій головний недолік

Смартфони провідних виробників, окрім своїх переваг, мають суттєві недоліки. Xiaomi нарешті виправить головний недолік своїх смартфонів.

Почувши про недоліки, на думку одразу приходить вбудована в прошивку MIUI реклама. На щастя, реклама видаляється з інтерфейсу за півгодини.  Реальною проблемою для користувачів став датчик наближення. Даний датчик має відключати екран телефону під час дзвінків, аби уникнути випадкових натискань. Але на більшості моделях Xiaomi він не працює належним чином, через що виникає багато незручностей.

Не один рік власники Xiaomi скаржились на датчик. Проте, тільки зараз китайські виробники вирішили владнати проблему. Джерела стверджують, що компанія вирішила змінити постачальника обладнання. Xiaomi роками співпрацювала з норвезькою компанієї Elliptic Labs, але перейде до співпраці з місцевим виробником Minghao Sensing.

Більше того, Xiaomi пообіцяла доопрацювати програмне забезпечення, щоб така проблема, як некоректна робота датчика наближення, назавжди зникла зі списку недоліків пристроїв компанії.

На жаль, інформації коли на ринок вийдуть моделі з новими датчиками, поки немає. Але компанії потрібно розпродати складські запаси вже готових пристроїв. Тому, ймовірно, що ми побачимо їх не раніше 2022 року.

 

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.