WhatsApp буде видаляти листування автоматично

WhatsApp додасть можливість автоматичного видалення повідомлення через 90 днів після відправлення або протягом іншого проміжку часу. Про це повідомляє WABetal. Це не перший випадок, коли в бета-версії месенджера з’явилося видалення повідомлень автоматично. У листопаді минулого року WhatsApp представив можливість автоматичного видалення повідомлення через сім днів після відправки, в 2021 році месенджер почав тестувати функцію їх видалення після першого перегляду, як в Instagram.

Коли всі ці функції вийдуть з бета-версії, вам буде представлено спеціальне меню, де ви зможете вибрати, чи будуть ваші повідомлення зникати і протягом якого часу (24 години, 7 днів або 90 днів).

Раніше розробники оновили веб-версію WhatsApp. У браузерному варіанті месенджера з’явилися можливості, які були приблизно п’ять років тому реалізовані в мобільних додатках. З’явився повноцінний графічний редактор, який дозволяє редагувати фотографії перед відправкою. Також змінився інтерфейс відправки знімків – він став набагато зручнішим.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.