Смартфон Realme GT Explorer Master вийшов на міжнародний ринок за ціною 13000 гривень

Китайська компанія Realme провела презентацію глобальної версії смартфона Realme GT Explorer Master. Новинку всі бажаючі зможуть купити вже на наступному тижні. Смартфон обладнаний більш продуктивним мобільним процесором, на відміну від звичайної версії Master. Компанія застосовує однокристальну систему Snapdragon 870. Ємність батареї становить 4500 мАг. На передній частині Realme GT Explorer Master встановлений 6,55-дюймовий екран. Він створений на основі Super AMOLED матриці. Підтримується частота оновлення 120 Гц. Панель повністю відповідає стандарту HDR10 +. Її покриває скло Gorilla Glass 5.

Новинка має потрійний головною камерою. В основному модулі сенсор на 50 Мп (1 / 1,56 дюйма), а ультра-ширококутний – на 16 Мп. Кут захоплення зображення становить 123 градуси. Смартфон має оптичну стабілізацію і можливість зйомки 4K-відео з частотою кадрів 60 FPS. При всьому цьому у нього відсутній телеоб’єктив. Третій модуль має роздільну здатність 2 Мп і застосовується для макрозйомки.

Глобальна версія Realme GT Explorer Master вийде на ринок в двох модифікаціях пам’яті. Ціна версії з 8 ГБ оперативної пам’яті і сховищем на 128 ГБ – 499 доларів. Модель з 12 ГБ оперативної і 256 ГБ постійної пам’яті буде коштувати 549 доларів. Пристрої з’являться з прошивкою Realme UI 2.0 і ОС Android 11.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.