Нові корисні віджети MIUI

Після презентації «MIUI 12.5 Enhanced» китайські версії прошивок отримали оновлення системних додатків, які включають в себе нові віджети. Сьогодні ми представимо вам основні зміни та покажемо віджети, на які варто звернути увагу.

Галерея

  1. Допрацювалось швидке переключення між “Все” і “Камера”.
  2. Налаштували класифікацію альбомів.
  3. Оптимізували редактор фотографій та додали три нових фільтри.
  4. Оптимізували анімацію при видаленні або додаванні нових знімків

Так виглядають віджети нової галереї, що по суті не несуть жодної практичної користі.

Налаштування

Досить цікавим став віджет екранного часу, який показує інформацію про використання смартфону. Після оновлення ми звернули увагу на те, що сматфон показав інформацію, яку зібрав ще до оновлення. Але дана аналітика гарно з’їдає заряд акумулятора.

У віджетах є корисна функція: добовий ліміт, який може стати в нагоді для обмеження використання смартфону, наприклад, для контролю за дітьми.

Календар

В оновленні додалось сім варіантів віджетів різного розміру і стилю. Такі віджети займають зайвих 32 Мб в пам’яті. Календар має світлий та темний режими, а при натискання на певне число перекидає вас до цієї дати.

Якщо ви полюбляєте користуватись календарем, то для вас це оновлення буде корисним.

App Vault (стрічка віджетів)

Для боротьби з одноманітністю робочих столів вам допоможе оновлення так званої «Стрічки віджетів». На нашу думку, з усіх доданих віджетів уваги заслуговують тільки Quick access (швидкий доступ) і Shortcuts.

Після встановлення оновлення додаєте на екран будь-який з них і натискаєте на ярлик в правому нижньому кутку. Потім тиснете на «Edit» -> видаляєте непотрібні вам ярлики -> гортаєте в самий низ до пункту «Select other apps» і вибираєте ті додатки, які хочете бачити в новому віджеті.

 

Попереджаємо, що це бета-версіїя, тому більшість файлів не мають підтримки російської мови.

Facebook Comments
nyaha IT:
Leave a Comment

This website uses cookies.