Офіційно представлені ігрові смартфони ASUS ROG Phone 5s і ASUS ROG Phone 5s Pro

Тайванський технологічний гігант ASUS анонсував відразу два ігрових смартфона флагманського рівня. Новинки називаються. ASUS ROG Phone 5s і ROG Phone 5s Pro. Вони майже не відрізняються ні один від одного, ні від ASUS ROG Phone 5 і ROG Phone 5 Pro, анонсованих на початку поточного року.

Головна відмінність від моделей, які були представлені в березні, полягає в використанні мобільного процесора Snapdragon 888+ замість однокристальної системи Snapdragon 888. Між собою смартфони відрізняються тим, що версія Pro отримала більше пам’яті і монохромний дисплей ROG Vision замість зазвичай панелі RGB на тильній стороні.

ASUS ROG Phone 5s і ASUS ROG Phone 5s Pro обладнані AMOLED екраном дозвіл FHD + з частотою оновлення 144 Гц. Ємність акумулятора становить 6000 мАг, а потужність швидкої зарядки дорівнює 65 Вт. Для Селфі використовується Фронталки на 24 Мп, а роздільна здатність основної камери становить 64 Мп + 13 Мп + 5 Мп.

У новинках є два роз’єм USB-C, сенсорні тригери на правому торці, вбудований в дисплей сканер відбитків пальців і зворотна підзарядка. Вартість смартфонів поки що не уточнюється. ASUS ROG Phone 5s отримав до 8 Гб оперативної пам’яті і до 256 ГБ ПЗУ. У версії Pro встановлено 18 ГБ оперативної пам’яті і 512 ГБ постійної пам’яті.

Facebook Comments
Головний редактор:
Leave a Comment

This website uses cookies.